Affärsvärlden > Ekonomi

Sunday, 21 April, 16:35

Affärsvärlden - 20 mar 19 kl. 18:00

Hopp för delikatesser
Läs mer på Affärsvärlden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hoppför , delikatesser
Magazin24 - 03 aug 11 kl. 10:46

Delikatesser i ny butik

Längst upp på Stora gatan i Köping ligger en liten bit av Italien. Där har Werner Medved och Francesca Filippi öppnat den italienska butiken Aglio olio e peperoncino. Jag kommer in i en mysig butik där det känns som att jag förflyttats över 200 mil söderut.

Magazin24 - 11 nov 12 kl. 10:59

Fräscha delikatesser från Italien

Aglio elio e peperoncino tipsar om enkla recept och delikatesser från Italien. Nu när höstvädret har snart slagit om till vinterväder så börjar fler och fler drömma sig i väg till andra länder. Men man behöver inte resa så långt för att kunna få smaka på Italien.

YLE - 07 jul 14 kl. 18:51

Vasabor erbjuds europeiska delikatesser

För andra året i rad ordnas ett europeiskt mattorg i Vasa. Evenemanget är nu inne på sin andra vecka och försäljarna hoppas att det varma vädret ska locka mera kunder till Vasa torg. Gabriele från Italien säljer italienska delikatesser och är i Vasa för andra året för att bekanta österbottningar med det italienska kökets härligheter.

SvD - 13 jul 12 kl. 18:41

Vad kan du om skogens delikatesser?

Den som letar svamp kommer ofta hem med annat ätbart också. Testa vad du kan om svampar och andra delikatesser i korgen!.

Kristianstadsbladet - 04 mar 13 kl. 10:23

En buffé av dissade delikatesser

Mmm, Andra Chansen. Detta lika nödvändiga som onödvändiga melodifestival- fenomen. Å ena sidan är det tradition, å andra sidan är det ingen som riktigt förstår vitsen med att låta folk lyssna en gång till på åtta låtar som de redan konstaterat att de inte tyckte var tillräckligt bra.

Nyan - 05 jun 13 kl. 13:25

Åländska delikatesser i Smaka på Stockholm

I veckoslutet får stockholmarna uppleva åländska delikatesser som Bolstaholmsburgare, laxröra på svartbröd, havtornspannacotta och ålandspannkaka. Restaurangerna Silverskär och Degersand deltar i Smaka på Stockholm..

NT - 31 mar 14 kl. 05:51

Njut av naturens egna delikatesser

Lyxkrogarna har redan förstått grejen. Nässlor, harsyra och andra smakfulla växter som finns i vårt nordiska landskap är delikatesser.En promenad i skogen kan ge flera goda ingredienser till en lördagsmiddag..

Kristianstadsbladet - 31 mar 14 kl. 05:51

Njut av naturens egna delikatesser

Lyxkrogarna har redan förstått grejen. Nässlor, harsyra och andra smakfulla växter som finns i vårt nordiska landskap är delikatesser.En promenad i skogen kan ge flera goda ingredienser till en lördagsmiddag.

Helsingborgs Dagblad - 31 mar 14 kl. 05:53

Njut av naturens egna delikatesser

Lyxkrogarna har redan förstått grejen. Nässlor, harsyra och andra smakfulla växter som finns i vårt nordiska landskap är delikatesser. En promenad i skogen kan ge flera goda ingredienser till en lördagsmiddag..

UNT - 31 mar 14 kl. 05:51

Njut av naturens egna delikatesser

Lyxkrogarna har redan förstått grejen. Nässlor, harsyra och andra smakfulla växter som finns i vårt nordiska landskap är delikatesser.En promenad i skogen kan ge flera goda ingredienser till en lördagsmiddag..

SvD - 31 mar 14 kl. 05:51

Njut av naturens egna delikatesser

Lyxkrogarna har redan förstått grejen. Nässlor, harsyra och andra smakfulla växter som finns i vårt nordiska landskap är delikatesser..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 18 apr 19 kl. 15:17

Analytiker om Evolution Gamings kommande rapport

En svagare svensk marknad efter omregleringen väntas inte påverka Evolution Gaming negativt. Det framgår av analyser som Nyhetsbyrån Direkt tagit del av inför rapporten för det första kvartalet..

Affärsvärlden - 18 apr 19 kl. 15:05

Små indexrörelser väntas på Wall Street

USA-terminerna visade små rörelser på torsdagen och hölls tillbaka av svag ekonomisk statistik från andra sidan av Atlanten, i form av PMI-data för april som gav en dyster bild av tysk tillverkningsindustri..

Affärsvärlden - 18 apr 19 kl. 11:00

Danska bolag på kapitaljakt i Sverige

Danska investerare skyr småbolag. Det har lett till att danska bolag som sammanlagt är värda mer än 13 miljarder kronor är börsnoterade i Sverige där riskviljan finns..

Affärsvärlden - 18 apr 19 kl. 11:04

Sandvik ser ingen lågkonjunktur

Lägre vinst, men starkare orderingång än väntat. Sandviks vd Björn Rosengren ser inga tecken på någon kommande lågkonjunktur. Aktien föll först men vände sedan upp..

Affärsvärlden - 18 apr 19 kl. 14:47

Affärsvärldens påskägg - veckans mest lästa artiklar

Kronkursen, aktieråd och hyllade 72-timmarsveckor. Här är de artiklar som lästes mest i veckan..

Affärsvärlden - 18 apr 19 kl. 14:38

Sveriges mest klickade bostadsobjekt

Bostadssajten Hemnet listar varje vecka vilka objekt som får flest klick. Det objekt som är sajtens mest klickade någonsin är en kändis lägenhet på Södermalm i Stockholm..

Affärsvärlden - 18 apr 19 kl. 14:06

Tummen upp för Sandvik efter rapport

Stockholmsbörsen inledde skärtorsdagen lätt nedåt, men tog sig efter ett par timmars handel en bra bit över nollstrecket..

Affärsvärlden - 18 apr 19 kl. 14:02

Acando ansöker om avnotering

Styrelsen i Acando har, på begäran av CGI Nordic som äger över 90 procent av aktierna, beslut ansöka om avnotering av Acandos B-aktier från Nasdaq Stockholm..

Affärsvärlden - 18 apr 19 kl. 12:35

Kronan faller efter arbetslöshetsstatistik

Den svenska kronan föll markant när data från SCB samtidigt visade en oväntat hög arbetslöshet i mars..

Affärsvärlden - 18 apr 19 kl. 12:09

Bästa första kvartal för hedgefonder sedan 2006

Hedgefonder har haft en bra start på året..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.