DI > Ekonomi

Sunday, 21 April, 16:21

DI - 20 mar 19 kl. 17:00

Näringslivsprofiler: Skadligt beslut om WikströmJan Björklunds och Liberalernas beslut att sparka Cecilia Wikström som kandidat i EU-valet är en markering mot näringslivet och riskerar att få skadliga följder, skriver Rune Andersson, Dan Olofsson. Olof Stenhammar och Michael Treschow..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Wikström, Björklunds, Liberalernas, Cecilia Wikström, EU, Rune Andersson, Olofsson, Stenhammar, Michael Treschow

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Näringslivsprofiler, Skadligt, beslutom , Wikström
Barometern - 11 aug 14 kl. 06:28

?Engagerade medborgare inte skadligt?

Digitalisera och tillgängliggöra mera.
Kanske är det en idé för Kalmar kommun som nu senast fick bakslag hos kammarrätten i en långdragen konflikt med en offentlighetstörstande kvinna. Kommunen försökte slippa undan när Kalmarkvinnan begärda ut cv på stora delar av personalen.

Expressen - 23 okt 14 kl. 18:48

Gabriel Wikström: 'Det är inget löftesbrott'

272 utlovade miljoner från regeringen till idrottsrörelsen blev till ingenting. Riksidrottsförbundet och flera svenska idrottsprofiler reagerar starkt på torsdagens beslut – och nu bemöter idrottsminister Gabriel Wikström kritiken. – Jag förstår att det finns mycket uppdämd frustration och förväntningar, eftersom idrottsfrågorna har varit nedprioriterade i väldigt många år, säger Wikström till SportExpressen.

Trelleborgs Allehanda - 29 okt 14 kl. 18:25

Ingen fortsättning för Wikström


Han är inne på sin åttonde säsong i fotbollsallsvenska Örebro. Men någon mer blir det inte för lagkapten Magnus Wikström. 36-åringens kontrakt, som sträcker sig över den här säsongen, kommer inte att förlängas.

Kristianstadsbladet - 29 okt 14 kl. 18:25

Ingen fortsättning för Wikström


Han är inne på sin åttonde säsong i fotbollsallsvenska Örebro. Men någon mer blir det inte för lagkapten Magnus Wikström. 36-åringens kontrakt, som sträcker sig över den här säsongen, kommer inte att förlängas.

Expressen - 29 okt 14 kl. 21:59

Nu tvingas veteranen lämna: "Svårt beslut"

Örebros lagkapten Magnus Wikström får inte förlängt kontrakt som spelare. Lördagens match mot Häcken blir Wikströms sista i den svartvita tröjan. – Det är givetvis ett oerhört svårt beslut att ta, säger klubbdirektören Magnus Sköldmark till Nerikes Allehanda..

YLE - 30 maj 16 kl. 13:45

Suvi-Tuuli Wikström: Målet är VM-seglingar och att bli sjökapten

Ekenäs segelsällskaps Suvi-Tuuli Wikström var tio år gammal då hennes tränare upptäckte att hon har potential att komma långt inom seglingen. Nu har hon i många år lyckats nå topplaceringar i den finländska rankingen i sin åldersklass i Laser Radial. I fjol placerade hon sig på en 22:a plats i junior-VM i Malaysia.

Kristianstadsbladet - 09 jul 12 kl. 09:48

Vill ha Wikström - för gott?

90 minuter i går. Med ett lånekontrakt som går ut den 1 augusti. Det är bråda dagar för ett beslut nu om mittbacken Anders Wikström.

Sydsvenskan - 25 sep 12 kl. 23:16

Wikström: Sluta överföra barn

Sverige bör utnyttja ett undantag i Dublinförordningen och helt sluta med överföringen av ensamkommande flyktingbarn. Det anser Europaparlamentarikern Cecilia Wikström (FP) angående Migrationsverkets beslut att överta 15-åriga Alis asylprövning..

Resume - 20 feb 14 kl. 14:07

Näringslivsprofiler till Berghs styrelse


Berghs School of Communication utökar sin styrelse med två nya näringslivsprofiler. Rekryteringen är ett led i att stärka Berghs strategiska kompetens inom kommunikativt ledarskap och innovation..

Helsingborgs Dagblad - 29 okt 14 kl. 18:28

Ingen fortsättning för Wikström

Han är inne på sin åttonde säsong i fotbollsallsvenska Örebro. Men någon mer blir det inte för lagkapten Magnus Wikström. 36-åringens kontrakt, som sträcker sig över den här säsongen, kommer inte att förlängas.

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Låt dig inte luras av bankernas sluga räntetrick

Kriget om bolånekunderna eskalerar. Och bankerna drar sig inte för att försöka kollra bort dig med vad som ser ut som strålande villkor. Sparexperten Günther Mårder går igenom bankernas lurigaste trick och hur du ska bemöta dem..

DI - 1 timme sedan

Rensade i ägandet av rökeriet: ”Vi hade gjort alla fel man kan göra”

Laxnuggets och dubbelrökt lax har fått fart på tillväxten för Savolax vars lax ätits av kungligheter och Nobelpristagare. Men den riktiga vändningen kom när Anna Martinsson köpte ut de andra delägarna och gick från ägarlett till ägarstyrt bolag..

DI - 2 timmar sedan

Över 200 döda efter sprängdåd i Sri Lanka

En serie blodiga bombdåd har inträffat i Sri Lanka. Över 200 människor har dödats i detonationer vid flera kyrkor och hotell. Ingen har tagit på sig dåden.

DI - 2 timmar sedan

Experten: Så maxar du skattereduktionen

Männen betalar in betydligt mer kapitalskatt än kvinnor. Men deklarationen är ett utmärkt tillfälle att göra privatekonomin mer jämställd – och få en större skattereduktion, enligt sparexperten. .

DI - 3 timmar sedan

Systrarnas firma alltid redo för sämre tider

Envisheten överbevisade fördomarna när två systrar tog över familjeföretaget i en konservativ byggbransch. Trots flera år av tillväxt är garage- och hustillverkaren Björklidens Materialaffär alltid redo för sämre tider..

DI - 3 timmar sedan

M-politiker lämnar uppdrag: "Trovärdighet har tagit allvarlig skada”

Moderaternas arbetsmarknadspolitiska talesperson Erik Bengtzboe avgår som vice ordförande och talesperson, uppger Moderaterna i ett mejl till TT..

DI - 4 timmar sedan

Sänk skatten med okänt avdrag

Har du köpt aktier i en liten nyintroduktion på någon handelsplats är chansen god att du kan få göra avdrag på skatten. Här är villkoren som måste vara uppfyllda. .

DI - 4 timmar sedan

Öppet för skrällseger i Ukrainas val

Ett luddigt partiprogram och systematiskt duckande av journalisternas frågor till trots har tv-komikern Volodymyr Zelenskyj vinden i ryggen inför söndagens presidentval..

DI - 5 timmar sedan

Allbrights vd: Vi bedömer kvinnliga ledare hårdare än män

Styrelserna i de omsättningsmässigt 25 största bolagen i Skåne har en skev könsfördelning. Det visar HD och Sydsvenskans kartläggning. Cirka en fjärdedel av alla ledamöter i styrelserummen är kvinnor..

DI - 5 timmar sedan

Körkortet riskerar att bli dyrare

Ett redan dyrt körkort riskerar bli flera tusenlappar dyrare när kraven stramas upp. Bland annat väntar längre förarprov och fler obligatoriska övningar. Men förhoppningen är att färre ska kuggas..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.